Biisejämme

Irwin Goodman (Antti Hammarberg) levytti ensilevytyskappaleensa vuonna 1965 ja viimeiset levytyskappaleet 1990.

Tuohon väliin mahtui siis suuri määrä mahtavia Irwinin ja Vexi Salmen rallatuksia niin 60-luvulta, 70- luvulta, 80-luvulta sekä 90-luvulta.

Irwin Goodman teki viimeisen Suomen keikkansa Hotelli Joronjäljessä Joroisissa, josta jatkoi matkaa Viipuriin ja sieltä palatessaan oli huonovointinen Vaalimaan raja-asemalla ja rajaviranomaiset luulivat Irwinin olleen hyvin päihtyneenä. Kun matka jatkui Irwin valitti huonoa oloaan ja ambulanssi tilattiin Irwinille ja Irwin kuoli Vt 7:n varrella Virolahden Kattilaisissa 14.1.1991.

Santtu Santavirta kunnosti Irwinin kuolinpaikan ristin 3.7.2013

 

Biisilistamme:

 

Horsmankukka Band Irwinismin Äärirajoilla Santtu Santavirran upeasti Irwiniä tulkiten hyvän taustajoukon säestäminä! Parhaimmat Irwin biisit kautta aikojen!

 

* En kerro kuinka jouduin naimisiin * Työmiehen lauantai * Ei tippa tapa * Autolla Kanarian saarille * Kun ei rahat riitä * Meni rahahommat pieleen * Tositarkoituksin * Riemu ja ratto * Härmäläinen perusjuntti * Tango Kauhajoen kasinolla soi * Haistakaa paska koko valtiovalta * Oli simmarit, sammarit, kummarit ja pipo * Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee *Jambalaya * St.Pauli ja Reeperbahn * Poing poing poing * Ai ai ai kun nuori ois * Eletään vaan vaikka piruuttaan * Viuhahdus * Reteesti vaan * Häirikkö * Las Palmas * Maailma on kaunis * Viimeinen laulu * Silirimpsis * Si si si * Ryysyranta * Rentun ruusu * Ostoskeskus ja krouvi * Vain elämää * Tyttö tuli * Manu vippaa muutama markka * Lievestuoreen Liisa * Laulajan testamentti * Muutakin on kierretty kuin tahkoa * Pääseekö Jesse James ulos * Kalteritango * Kulta ei syytä huoleen 

Muita genrejä

Bilettä 1x75min

1. Rappiolla - Hassisen kone 2. Kulkurin iltakalja - Hassisen kone 3. Tästä asti aikaa - Kolmas nainen 4. Matkalla Alabamaan - Popeda 5. Kuuma kesä - Popeda 6. Ake Make Pera ja mä - Hector 7. Raiosta rokin kuulen - Danny 8. Hän on lady - Danny 9. Hengaillaan - Kirka 10.Daada daada - Sammy Babitzin 11.Suomirokkia - Aknestik 12.Nyt loppuu todellisuus - Puolikuu 13. Viimeiset viisi kilometriä - Puolikuu 14. Autiosaari - Tuure Kilpeläinen 15. Tykkään susta niin että halkeen - Juha Tapio 16.Bourbon street - Hurriganes 17.My only one -Hurriganes 18.En kosk.mene sänkyyn ruman naisen kanssa - Froikkarit 19. Tahdon rakastella sinua - Taiska 20. Vielä on kesää jäljellä-Mamba 21. Jambalaya

Edesmenneiden parhaat

*Tähdet tähdet * Paratiisi * Aamu toi ilta vei * Kuumat kyyneleet * Hetki lyö * Leijat * Kyyneleet * Hengaillaan * Daada Daada * Teuvo maanteiden kuningas * Mitä kuuluu Marja-Leena * Päivät kuin unta * Eilen kun mä tiennyt en * Cherbourgin sateenvarjot * Maailma ilman rakkautta * Olen suomalainen * Myrskyn jälkeen * Sielu sydän ja kyyneleet * jne.

Tarvittaessa tanssi-ja iskelmämusaa!