S&S Ohjelmat

Muut artistit ja bändit löydät tältä sivulta jotka tilaat numerosta S&S Operation's Finland 04578711957

 

Horsmankukka Band Palski Kotka 2018 kesällä.

PEPE AHLQVIST

Pepe Ahlqvist on suomen tunnetuin Bluesartisti, joka on kiertänyt niin SF-Blueskiertueella, kuin Amerikan kiertueellakin. Soolo ja duo keikkojakin mahtuu keikkailuun ympäri suomen niemen.

SAIJA VARJUS

Saija Varjus kuuluu suomen tangokuningattariin ja Saijan tunnettuja kappaleita mm. Kuiskaten, Kauriinmetsästäjä, Yambaijaa jne. Saija keikkailee satunnaisesti.

Tanssiorkesteri Castra

Castra on Kaakkois-suomesta oleva bändi joka hoitaa pubit, tanssiravintolat kuin tanssilavatkin. Castra ei hätkähdä yritys/yksityisjuhliakaan.

Tauski

Tauskin keikkaillessa paikka on takuuvarmasti täynnä, sillä Tauskin ilmiömäinen tapa saada ihmiset mukaan on käsittämätön. Muistatte varmaan hitit: Sinä vain, Haavemaa, Niin sinä minulle kuulut jne..Tilaa Tauski.

Hannu Hautaniemen yhtye

Pohjois-suomesta kotoisin oleva Hannu Hautaniemi yhtyeineen keikkailee tanssiravintoloissa, seurataloilla, tanssilavoilla jne.

Maakuntaradio

Maakuntaradio on Turkulainen punk yhtye joka ei jätä ketään kylmäksi

Kuokkavieraat

Kuokkavieraat on rock/pop coverbändi Kotkasta ja ohjelmisto biletysluonteestaan soveltuu kaikkialle missä biletetään!

Häiris Duo

Häiris duo hoitaa akustisella kattauksella niin iskelmät,tanssimusan,jne. Kohdepaikkoja mm. pubit, tanssiravintolat, yritys/yksityisjuhlat.

Rising Sun

RISING SUN on 1994 perustettu southern rock bändi Kotkasta. Bändi soittaa omien biisiensä lisäksi mm Who:ta, Springsteeniä, Doorsia ja Lynyrd Skynyrdiä

Nkem Favour

Kun kaipaat iltaohjelmaasi jotain aivan muuta niin oikea valinta on bilettävä rokahtava Nkem Favour

Tulikettu duo

Tulikettu hoitaa niin ravintoloissa, pubeissa, baareissa,yksityis ja yritysjuhlissa musiikillisen illan monipuolisella ohjelmistolla.

Mikko Alatalo

Mikko Alatalo tunnetaan niin Coitus Int ajoilta kuin myös kansanedustaja-ajoilta. Mikko tekee keikkaa nykyisin yhdessä Jammi Humalamäen kanssa.

Jamppa Saarinen

Kun olet haitarimusiikkia vailla tilaa silloin lauluristeilyiltäkin tuttu Jamppa Saarinen.

Vintage

Vintage on rautalankayhtye Kotkasta jonka genre on puhtaasti pelkkää rautalankamusiikkia.

Pelle Miljoona

Pelle Miljoona on Haminalaislähtöinen hemmo joka ei esittelyjä kaipaa. Moottoritie on kuuma js Juokse villi lapsi ovst ehkä ne tunnetuimmat Pellen biisit.Tilaa Pelle keikalle js homma skulaa!

Marko Ritola

Marko Ritola on Kotkalainen Sydänmaa yhtyeestä tuttu keulahamo yhdeksänkymmentä luvulta. Poppikoneet soimaan oli tuolloin läpimurtohitti.

Flangers

Flangers on Kotkalainen rautalankayhtye, joka hoitaa niin tanssiravintolat, pubit, tanssilavat ja yksityisjuhlat. Tilaa Flangers

Taiska

Taiska oli tunnettu 70-luvun puolivälissä kappaleilla Mombasa ja Haltin häät. Taiska keikkailee vielkin jonkin verran joten tilaa Taiska.

Airi Ojamets

Airi Ojamets &. Funtime on Virolainen kokoonpano joka keikkailee Tallink Siljan aluksilla sekä Tallinnan ravintoloissa mm.Scotland Yards. Bilemusa, rock/pop, country jne on moniosaaja Airin parhaimmistoa.

Miika Mamia

Miika Mamia on Kotkalainen muusikko joka tekee keikkaa trubaduurina sekä bändillään. Suomirock/pop ovat päägenreinä.

Seppo Närhi

Seppo Närhi ja biisit Prinsessa 65, Koivu ja tähti olivat 70-luvun tunnettuja kappaleita.

Majakka Duo

Majakka Duo on kokoonpano jossa taittuu tanssimusiikki kuin iskelmät, rokit jne.

Terässiipi

Terässiipi Miehikkälästä hoitaa tanssikemut taitavasti niin duona, triona tai kokonaisena kokoonpanona.

Horsmankukka Band

Irwinismin äärirajoille pistää Horsmankukka Band joka on saavuttanut jo 15 vuoden iän. Irwin Goodmani parhaita aina aikakausilta 1965-1990.